három harmad referencia

Affiliate Feltételek

Hogyan kereshetsz pénzt a Mentor Programmal?

A Mentor Program megálmodásakor célul tűztük ki, hogy ne csak elméleti segítséget és gyakorlatban is hasznosítható tudást tudjon adni edzőknek, vállalkozóknak és bárkinek, aki szeretne a fitnesz iparban, vagy azon kívül elhelyezkedni edzéselméleti, táplálkozástudományi és vállalkozásépítési, hanem mindenképpen szerettük volna, ha azok, akik részt vesznek a képzésen már a képzés végeztével, vagy akár az előtt is több-féle jövedelemszerzési lehetőségre tehessenek szert!

Az elméleti tudás hasznos, de még hasznosabb, ha az ember kap a keze közé már azonnal megfogható lehetőségeket, amik segítségével építheti, fejlesztheti, vagy beindíthatja vállalkozását!

Így jött létre a Három Harmad Affiliációs rendszer!

Ajánld ismerőseidnek, barátaidnak, vagy bárki másnak a Mentor Programot, mi pedig elutaljuk neked a kódoddal vásárolt termékek értékének a FELÉT!!

Itt tehát nem pontgyűjtésről van szó, nem később beváltható kedvezményekről vagy nyereményekről, hanem a PayPal számládra utaljuk MINDEN a kódoddal megvásárolt Mentor Program 50%-át!

Hogyan vehetsz részt az Affiliációs rendszerben?

Miután regisztráltál a programba, a Profilom menüpont alatt elérhetővé válik az Affiliate Portál, ahova belépve először jelentkezned kell a programba.

Ha sikerült a regisztráció és emailben visszaigazolást kaptál arról, hogy a jelentkezésed elfogadtuk, akkor megnyílik az Affiliate Portál és máris létrehozhatod a linkedet, amin keresztül értékesíteni tudod a Mentor Programot. Az alábbi videóban megmutatjuk, hogy ezt miként tudod megtenni:

Ezek után, ha bárhol közzéteszed az egyedi linked és arról valaki megvásárolja a Mentor Programot, te megkapod az összeg felét a PayPal számládra, vagy a bankszámládra. Jól hangzik, igaz?

Hogyan érhetem el, hogy sokan vásároljanak az egyedi linkemről?

Nagyon jó kérdés!! Össze is írtunk Neked néhány módszert, aminek a segítségével többen kattinthatnak a linkedre és a kattintók közül nagyobb valószínűséggel lesznek vásárlók!

  • Beszélgess olyanokkal, akiknek hasonló az érdeklődési köre és ajánld nekik a Mentor Programot, hiszen te is rengeteget tudtál belőle tanulni!
  • Helyezd el a linket social media felületeiden, oszd meg instagramon vagy bárhol máshol, ajánlva a Programot, kiemelve előnyeit, esetleg saját tapasztalatokkal ellátva
  • Készíthetsz egyéb tartalmakat is a Mentor Programmal kapcsolatban, véleményezheted Tik-Tok vagy Youtube videóban, annyit ne felejts el, hogy a videók megosztása és közzététele SZIGORÚAN TILOS és Büntetőjogi következményeket von maga után, miután Szellemi Tulajdonnak minősül! A benne szereplő témákat azonban te is feldolgozhatod, kiegészítheted, előadhatod másképp! Semmiképp se szeretnénk, hogy valótlant állíts a Programmal kapcsolatban se negatív se pozitív irányban, az őszinteség fontos! A linked alapján való vásárlásra viszont ösztönözheted az embereket a Program előnyeinek ismertetésével!

Scroll to Top