három harmad referencia

Keress pénzt 3 módszerrel

Ismerd meg a HH Mentor Program Affiliate Rendszerét

Pénzkeresés 3 lépésben

1. Regisztrálj a HH Mentor programba

2. Ajánld saját affiliate partner linked

3. Vedd fel jutalékod ajánlottaid után

Ilyen egyszerű!

Miután regisztráltál a programba, a Profilom menüpont alatt elérhetővé válik az Affiliate oldalad, ahova a rendszer automatikusan legenerálja számodra a saját partner linkedet.

Az Affiliate URL-s alatt megtalálod ezt a linket és a mellette lévő Copy link gombbal azonnal kimásolhatod a vágólapra, vagy a lentebb található megosztás gombokkal közvetlenül a közösségi médin oszthatod meg saját ajánlói linkedet.

Fontos!

Ahhoz, hogy a Te linkeden keresztül vásároljanak, abba ugyanúgy bele kell tenned az energiádat, tehát el kell juttatnod a releváns érdeklődők számára. Ehhez a legjobb módszerek:

  1. Beszélgess olyanokkal, akiknek hasonló az érdeklődési köre és ajánld nekik a Mentor Programot, hiszen te is rengeteget tudtál belőle tanulni!
  2. Helyezd el a linket social media felületeiden, oszd meg instagramon vagy bárhol máshol, ajánlva a Programot, kiemelve előnyeit, esetleg saját tapasztalatokkal ellátva
  3. Készíthetsz egyéb tartalmakat is a Mentor Programmal kapcsolatban, véleményezheted Tik-Tok vagy Youtube videóban, annyit ne felejts el, hogy a videók megosztása és közzététele SZIGORÚAN TILOS és Büntetőjogi következményeket von maga után, miután Szellemi Tulajdonnak minősül! A benne szereplő témákat azonban te is feldolgozhatod, kiegészítheted, előadhatod másképp! Semmiképp se szeretnénk, hogy valótlant állíts a Programmal kapcsolatban se negatív se pozitív irányban, az őszinteség fontos! A linked alapján való vásárlásra viszont ösztönözheted az embereket a Program előnyeinek ismertetésével!

Ismerd meg a NOEX Fitness Applikációt

Ebben a rövid videóban elmagyarázom, hogy miként lehet plusz bevételed a NOEX Fitness Applikáció segítségével:

Play Video about HH Mentor Thumbnail

Ismerd meg a Zinzino Egészség Programot

Ebben a rövid videóban elmagyarázom, hogy miként lehet plusz bevételed a Zinzino Egészség Programjával:

Play Video about HH Mentor Thumbnail
Scroll to Top